Ourtime are de datingsite voor singles boven de 50 die dezelfde interesses delen

Ourtime are de datingsite voor singles boven de 50 die dezelfde interesses delen

Met de 50-plusser als doelgroep begint Ourtime aan een felle strijd om het op te nemen tegen de gevestigde orde. Wish omdat het are opgericht in 2018 are Ourtime een relatief a€?nieuwe’ datingsite.

Achter de schermen van Ourtime was er echter een betrouwbare partij perish ervoor zorgt dat je het naar je zin hebt. Het are namelijk dezelfde partij dat achter de bekende datingsite Lexa spot. Met Ourtime wil het nu ook de 50-plusser de kans geven om te daten, liefde te vinden, en zoals ze zelf zeggen: a€?Om samen van het leven genieten.a€?

Hoe werkt Ourtime?

Waar sommige datingapps kiezen voor swipen, kiest Ourtime voor de traditionele methode. Ourtime are een datingapp satisfied profielen, geen poespas, maar wel een aantal handige functies waar je daadwerkelijk wat aan hebt. Alles draait om deze profielen: het are de plek waar je Atlanta escort service jezelf presenteert en waar anderen zichzelf aan je voorstellen.

Geen geveeg over foto’s van potentiA«le kandidaten, geen suits na een wederzijdse like, maar zelf op zoek naar profielen die aan je wensen en voorkeuren voldoen. En als je get in touch with wilt leggen, dan stuur je gewoon een bericht. Dit was een korte samenvatting van hoe Ourtime werkt, maar we leggen ook at length uit wat de exacte werkwijze was.

Julia, de virtuele coach

Wie zich inschrijft bij Ourtime wordt geholpen doorway Julie, de virtuele Ourtime-coach. Met behulp van de vragen die gesteld worden kun je op een snelle manier een account aanmaken. Julia stelt je de vragen en maakt ondertussen je account gereed om te gebruiken. Handig, want voor je het weet is je accounts gereed en kun je direct home satisfied het invullen van je profiel.

Profiel inrichten

De basis van Ourtime zijn de profielen van de singles. Elk lid vult een profiel in zodat anderen dit profiel kunnen bezoeken als ze interesse hebben. Na de registratie kun je meteen beginnen came across je Ourtime-profiel a€“ wat al deels is ingevuld home Julia. Hoe beter je dit invult, hoe meer informatie de bezoekers van je profiel hebben over jou als persoon.

Ze zeggen weleens dat een a€?goede voorbereiding het halve werk was’ en voor internet dating is quite dat niet anders. Began fulfilled een voorsprong op anderen home niet meteen te gaan zoeken naar potentiA«le relatiekandidaten, maar maak eerst je profiel tiptop in orde. Vertel wat je mist in het leven, wat je dromen zijn en je diepste wensen; een begeerlijke omschrijving van jezelf. Ben je enthusiast van jazzmuziek? Houd je van filmbiografieA«n? Vaar je zomers graag in een bootje op het Gardameer? Je profielomschrijven is actually de plek om dit deel van jezelf kenbaar te maken.

Vergeet ook zeker niet een aantal leuke foto’s bottom te voegen naast de verplichte portretfoto. Profielen met foto’s krijgen veel meer reacties, terwijl profielen zonder foto’s bijna geen aandacht krijgen.

  • Kies een duidelijke, scherp foto van hoge kwaliteit als portretfoto.
  • De portretfoto vraagt om een beeld waarop je gezicht duidelijk te zien are.
  • Controleer of er geen persoonlijke gegevens te zien zijn, zoals je straatnaam, kentekenplaat of bedrijfsnaam.
  • Voeg 2 of 3 extra foto’s toe pass away iets van je leven tonen.
  • Voeg geen foto’s met kinderen toe.

Met je profiel ingevuld en de foto’s toegevoegd ben je all set to go. Je bent nu klaar om benaderd te worden doorway andere Ourtime-leden. Als zij interesse hebben om je-te leren kennen, wat zij bepalen aan de give van je profiel, dan kunnen ze call satisfied je opnemen via je profiel. Andersom kun jij ook op zoek gaan naar leden die jij mogelijk interessant vindt om te leren kennen.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *